Od 1. jula na Međunarodnom aerodromu Sarajevo dostupna usluga brzog prolaza Fast track

 

Po uzoru na mnoge evropske i svjetske aerodrome, od 01. jula je i putnicima koji putuju sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo, dostupna usluga brzog prolaza koja omogućava izbjegavanje čekanja u dugim redovima i brži prolaz do sigurnosne kontrole.

 

Posebno nas raduje što smo omogućili i dodatne pogodnosti za putnike koji žele uživati u premium iskustvu korištenja naših usluga. Naime, putnicima će od 1. jula biti omogućena i online kupovina vouchera za korištenje Salona poslovne klase na prvom spratu - CIP ili Premium salona poslovne klase, koji se nalazi na drugom spratu zgrade Terminala B.  

 

Za putnike koji kupe voucher za korištenje jednog od salona poslovne klase, Fast Track usluga je gratis!

 

Plaćanje je moguće izvršiti samo online i to putem web stranice Međunarodnog aerodroma Sarajevo https://www.sarajevo-airport.ba/Shop

 

 

Cijene navedenih usluga su sljedeće:

 

  • Fast Track 10,00 EUR + PDV,
  • Salon poslovne klase - CIP 25,56 EUR + PDV
  • Premium salon poslovne klase 30,67 EUR + PDV

Napominjemo da je korištenje usluga besplatno za djecu uzrasta od 0-2 godine, dok je za djecu uzrasta 2-12 godina cijena za sve usluge snižena za 50%.

Nastavljamo kontinuirano raditi na proširenju naše ponude i unapređenju kvalitete usluga, kao i stvaranju prijatnog ambijenta za naše putnike.

Hvala vam na povjerenju i želimo vam ugodno putovanje!